فهرست:

راهنمای خرید بهترین کارت شبکه وایرلس

انتخاب بهترین کارت شبکه وایرلس

اگر در منزل یا محل کار خود بخواهید کامپیوتر ها را به‌صورت وایرلس به شبکه وصل کرده تا از مزاحمت کابل‌های بلند شبکه رها بشوید در این زمان باید سراغ خرید یک کارت شبکه وایرلس بروید.کارت شبکه بی سیم وسیله‌ای بسیار کارا و مهم است که به صورت بی‌بدیل و بدون رقیب در جایگاه خودش مفید و مهم واقع می‌شود. ساختار ارتباطات این نوع کارت، همانند کارت‌های شبکه کابلی است. تفاوتش این است که به جای کابل و سیم، از گیرنده‌ها و فرستنده‌های امواج مغناطیسی استفاده می‌شود. این ابزار از دو نوع مختلف تشکیل می‌شود:

انواع کارت شبکه‌ها ازنظر اتصال به کامپیوتر

  • کارت شبکه USB :

net3این نوع کارت‌های شبکه که به مدل‌های external نیز معروف‌اند از درگاه USB به PC یا Laptop متصل شده و پس از نصب درایور مربوطه به‌راحتی قابل‌استفاده در شبکه Wireless شما هستند.بهترین کارت شبکه وایرلس اغلب مدل‌های usb دارای آنتن داخلی هستند اما بعضی از مدل‌ها برای افزایش قدرت دریافت سیگنال مودم دارای آنتن 2 یا 5 dbi خارجی می‌باشند مثل D-Link DWA-157,160,…

برخی مدل‌ها نیز یک سیم و پایه افزایش‌دهنده USB دارند تا بتوان کارت شبکه را به‌جای پشت کیس کامپیوتر روی میز قرار داد و سیگنال قوی تری دریافت کرد.

راهنمای خرید بهترین هندزفری و هدفون

راهنمای خرید بهترین رینگ لایت

بهترین کارت شبکه وایرلس

  • کارت شبکه اینترنال:

کارت شبکه‌های internal از 2 نوع درگاه PCI و PCIe تشکیل می‌ شود:

  1. PCI/e : این مدل ها که در کارت شبکه‌های internal را تشکیل می‌دهند از 2 نوع درگاه PCI و PCIe به ماردبورد کامپیوتر نصب شده و آنتن آن خارج کیس متصل می گردد.که این کارت شبکه ها در انواع مختلف تک،دو و سه آنتن وجود دارند. کارت های شبکه اینترنال وایرلس دارای آنتن های Detachable یا جدا شدنی هستند به خاطر اینکه به راحتی داخل کیس جا بخورند؛ اما این دلیلی نمی شود که به جای آنتن 2 dbi آن‌ها مثلاً یک آنتن 8dbi قرارداد چراکه توان وایرلس آنها یک‌میزان محدودی دارد و بر اساس این توان آنتن مناسب آن‌ها طراحی‌شده است و بیش‌تر از این مقدار را نمی‌توانند پشتیبانی کنند.

مقله مرتبط:

نقد و بررسی تخصصی هدفون بلوتوثی اپل مدل AirPods Max

network1

  1. PCMCI: این اسلات مختص لپ‌تاپ‌ها می‌باشد. لپ‌تاپ‌های نسل قدیمی‌تر کارت شبکه وایرلس نداشتند و لذا اگر بخواهیم امروزه از آن‌ها در شبکه وایرلس استفاده کنیم کارت شبکه‌های وایرلس بااتصالPCMCI می‌تواند گزینه مناسبی باشد (البته می‌توان از USB نیز در لپ‌تاپ‌ها استفاده کرد.)

توکن‌های USB که می‌تواند از طریق پورت USB به سیستم وصل شده و کارش را انجام دهد.

کارت وایرلس که فقط به پورت‌های PCIE مادربرد وصل می‌شود و کیفیت بسیار بالایی دارد و تنها قابل استفاده در سیستم‌های رومیزی است.

انواع کارت شبکه ازنظر استاندارد WiFi

همان‌طور که مودم‌های ADSL، روتر های wireless و Access Point ها از نظر استاندارد WiFi در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند، کارت های شبکه وایرلس نیز برای اینکه بتوانند با یک استاندارد مشترک با Access Pint یا مودم وایرلس کار کنند، دارای استاندارد های مختلف b،a،g،n و ac هستند که امروزه مدل‌های b,a,g منسوخ‌شده و تولید نمی‌شوند.

بهترین کارت شبکه وایرلس

  • برندهای مطرح در کارت شبکه وایرلس

در مورد خرید بهترین کارت شبکه وایرلس وسایلی از این دست، مهم است که شما از چه شرکت یا برندی محصول را خریداری می‌کنید. به طور کلی و در دنیا شرکت‌هایی مانند Asus، Atheros، Belkin، Cisco، CNet، Dlink، JCG، Linksys، Ralink، Netgear، TP-Link و… بسیار پرطرفدار است. همچنین در ایران کارت‌های شبکه دی لینک، تی پی لینک و ایسوس فروش بیشتری دارند.

تأثیر سیگنال بر پهنای باند وایرلس

یک قانون کلی وجود دارد: هرچه کارت شبکه شما سیگنال قوی‌تری از سمت اکسس پوینت دریافت کند سرعت وایرلس آن بیشتر خواهد بود (البته نسبت به استانداردی که پشتیبانی می‌کند) و عوامل مؤثر بر این سیگنال: آنتن و فاصله از دستگاه فرستنده وایرلس است. هرچه کارت شبکه شما تا مودم فاصله کمتری داشته باشد سیگنال بیشتری دریافت خواهید کرد و معمولاً برای فضاهایی که امکان این نزدیک شدن به مودم وجود ندارد بهتر است از کارت شبکه‌هایی استفاده شود که آنتن قوی‌تری داشته باشند.

قبل از خرید بهترین کارت شبکه وایرلس، حتماً توجه کنید که استانداردهای این وسیله به چه صورت مطرح می‌شود. استانداردهای این ابزار شامل موارد زیر می‌باشد:

استانداردها

جدول مقایسه پهنای باند، برد وایرلس و فرکانس استانداردهای مختلف وایرلس:

نوع استاندارد برد (متر) سرعت (Mbps) فرکانس (GHz)
802.11a 16 54 مگابایت بر ثانیه 5 گیگاهرتز
802.11b 50 11 مگابایت بر ثانیه 2.4 گیگاهرتز
802.11g 16 54 مگابایت بر ثانیه 2.4 گیگا هرتز
802.11n 58 300 to 600 مگابایت بر ثانیه 2.4 and 5 گیگاهرتز
802.11ac 58 750 to 1750 مگابایت بر ثانیه 5 گیگاهرتز

سرعت

قبل از خرید به سرعت بهترین کارت شبکه وایرلس هم توجه کنید. خودتان بهتر می‌دانید که هر چه سرعت کارتان بیشتر باشد، بهتر می‌توانید کارتان را پیش ببرید. به این موضوع دقت کنید که سرعت بالا به این معنی است که کارت، کارش را که دریافت اطلاعات است، به خوبی انجام می‌دهد. به خصوص در مورد کارهایی که در شرکت‌های بسیار بزرگ انجام می‌شود؛ و اینکه چندین سیستم با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند.

ارسال و دریافت اطلاعات یکی از بهترین و در عین حال قابل اهمیت‌ترین اتفاق برای مسائل کامپیوتری و رایانه است. بدون داشتن چنین قابلیت‌هایی، هیچ‌گونه اطلاعاتی بین سیستم‌ها جابجا نخواهد شد؛ بنابراین لازم است که در مورد نحوه خرید آن اطلاعات خوبی به دست آورید.


خرید اینترنتی انواع کارت شبکه از دیجی کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + پانزده =

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه
فروشگاه
0 لیست علاقه مندی ها
حساب من